Make your own free website on Tripod.com

 

Štedite struju i novac

Naš elektronski termostat konstantno prati temperaturu u prostoriji. Temperatura prostorije nikad ne varira više od +/- 0,3oC od zadate temperature.

Elektronski termostat velike osetljivosti omogućuje da u temperaturni bilans ne ulazi samo oslobođena energija iz radijatora već i sva ostala oslobođena energija, od ljudi koji borave u prostoriji, sunca, svetla ili bilo kog drugog električnog uređaja. Ako izaberete termostat koji ima mogućnost rada u dva režima dan i noć možete obezbediti da se temperatura automatski smanjuje kada Vi spavate ili ste izvan vaše kuće.

Jedan radijator – mnoštvo mogućnosti

Da li želite jednostavan radijator i termostat koji će vam obezbediti stalnu i precizno podešenu temperaturu ? Termostat tip ET će vam to obezbediti. Ukoliko odmah ili nešto kasnije, Vi odlučite da vam je potreban termostat koji ima veće mogućnosti kontrole, jednostavno ćete ugraditi novi termostat u postojeći radijator i proširiti njegove mogućnosti.

ET/EV
DT
RFR

Za to vam stoje na raspolaganju termostat sa automatskom regulacijom noć i dan tipa (DT), ili radio kontrolisani termostat (RFR) sa daljinskim upravljačem (RFT) koji će voditi računa o svim neophodnim podešavanjima.

Konstrukcija ove serije termostata je takva da se jednostavno ugrađuju i premeštaju sa radijatora na radijator.

 

  Štedite struju i novac
- Inteligentan radijator

- Prijatelj vaše životne sredine
- Bez oštrih ivica
- Izaberite odnos snage i površine koju  grejete

- Izaberite radijator
- Glamox Harmonija
- Mogucnost radio upravljanja